Textura primavera artesanal

Textura primavera artesanal

Sabies que els colors inspirats en la naturalesa aporten calidesa i major sensació de benestar?

Els estampats, les textures i els teixits en la decoració de la nostra llar, són la clau per poder transmetre les nostres emocions i que ens convidi a relaxar-nos en finalitzar el nostre dia.


Rosa, Rosae

Inspirada en l'actitud positiva, el seu color suau ens aporta benestar i calma. Corals, roses i liles que s'adapten a cada estada de la teva llar, perquè puguis donar aquest toc acolorit que tant t'agrada, en els teus racons favorits.

 

Verd riu, verda aigua

El verd és el color més identificatiu de la naturalesa, que ens aporta la sensació de creixement i renovació, ajudant-nos a recuperar l'energia. I és que el color verd ens connecta directament amb un camp, amb l'herba i la primavera, el so dels ocells i la xiulada del vent. En qualsevol racó de la nostra casa, podem incloure aquest agradable color, gràcies a la nova col·lecció de Textura Interiors. Tovalloles, llençols, mantes, coixins o estovalles, tu decideixes.

Som cel

El cel, és una de les majors inspiracions per a aportar llibertat, harmonia i moviment. El color blau en la llar ens transmet independència i singularitat, a més de ser un dels colors favorits per a la decoració.

 

Reflexos de sol

El color preferit i protagonista en les passarel·les per a aquesta temporada, i per què no a la nostra casa? El groc aporta energia i vitalitat, recordant-nos a més la calidesa dels raigs de sol que inicien l'esperada primavera.