Beatuy Essentials per protegir la teva pell i cabell del sol i la calor

Beatuy Essentials per protegir la teva pell i cabell del sol i la calor

L’estiu és una època meravellosa per gaudir del sol, la platja o la piscina i les activitats a l’aire lliure, però també pot ser un repte per a la nostra pell i cabell. L'exposició prolongada al sol, el clor de les piscines i l’aigua salada del mar poden causar danys significatius.

En aquest article, et presentem una guia completa de productes cosmètics essencials per mantenir la teva pell i cabell saludables, protegits i radiants durant els mesos d’estiu.

Protecció solar per a la pell

És important escollir productes d'alta qualitat que ofereixin una protecció solar efectiva i que s’adaptin a les necessitats específiques del teu tipus de pell. A continuació, et presentem algunes recomanacions essencials per mantenir la teva pell segura i radiant durant l’estiu.

Protector Solar d'Ampli Espectre

Un bon protector solar és indispensable per prevenir danys causats pels raigs UV. Opta per un d’ampli espectre amb un SPF d’almenys 30. També és recomanable que sigui resistent a l’aigua per assegurar que el protector es manté a la teva pell mentre et banyes.

Rilastil en spray protecció SPF50

Blazer amb tall Slim d’Only&Sons:

Heliocare Body Glow SPF 50

Protector solar infantil SPF 50 de La Roche Posay

Protector solar infantil La Roche Posay

Hidratants amb SPF

Els hidratants facials amb SPF ofereixen protecció addicional mentre mantenen la pell hidratada.

Hidratant d'Avène amb prtoecció SPF 30-40

Crema hidratant Avène amb SPF 30-40

Protector labial d'ISDIN amb SPF 30-40

Protector labial ISDIN SPF 30-40

After Sun

Després d’un dia d’exposició solar, la pell pot quedar ressentida. Per això, et recomanem l’aplicació de productes after sun, essencials per calmar i reparar la pell després de l’exposició solar.

After sun de Sensilist

After Sun Sensilist

Loció After Sun de Rilastil

After sun rilastil

Cura del cabell

El cabell també pateix els efectes del sol i altres factors ambientals durant l'estiu. La radiació UV, la sal del mar i el clor de les piscines poden debilitar el cabell, fent-lo més fràgil, sec i propens a trencar-se.

Utilitzar productes específics per a la protecció i hidratació del cabell és clau per mantenir-lo saludable i radiant. A continuació, et presentem algunes opcions que t’ajudaran a cuidar el teu cabell durant aquesta temporada.

Esprai protector solar per al cabell

Aquests esprais protegeixen el cabell dels danys causats pels raigs UV i eviten que es torni sec i trencadís.

Protector Solar per al cabell a Primor

Blazer amb tall Slim d’Only&Sons:

 

Xampú Hidratant

Un xampú hidratant ajuda a eliminar les restes de clor i sal, i manté el cabell hidratat i suau. Els xampús formulats amb ingredients naturals nodreixen el cabell en profunditat.

Xampú de Macadamia de la marca Kativa a Primor

Xampú de macadamia per protegir el cabell del sol

Xampú sòlid de Klorane a Farmàcia Mallol

Protector labial ISDIN SPF 30-40

Mascareta Capil·lar

Les mascaretes capil·lars proporcionen una hidratació intensa i reparen els danys causats pel sol i altres factors ambientals. Són les aliades perfectes dels xampús per completar el tractament de recuperació o protecció del cabell dels danys causats pel sol.

Mascareta hidratació intensiva a Primor

Mascarta hidratació primor

Mascareta de la marca Cantu a Primor

Mascareta Cantu