0
Textura
«Volem dormir bé, parar una taula bonica, relaxar-nos al bany i descansar sobre un coixí tou.» Aquest és el nou concepte de Textura, que ja pots descobrir a Epizen.

Textura treballa diàriament per a crear una experiència única en la teva llar amb les millors textures. El seu objectiu és clar: ser un referent vestint llars de la forma més responsable, per aquest motiu, inverteix a millorar l'embalatge i així reduir els residus mitjançant nous materials orgànics.

Compromesos amb el medi ambient. La marca aposta pel disseny de productes reutilitzats amb la finalitat de crear una circularitat. Per aquest motiu, a les nostres botigues seleccionades trobaràs contenidors de roba per a donar-li una segona vida al tèxtil del llar que ja no uses.

Mestressa la senzillesa, l'autèntic. Lluny de l'extravagant i sofisticat, cerca la senzillesa sense oblidar la qualitat en els detalls. Textura alenteix el ritme de vida. És a dir, treballa cada disseny i cada producte amb pausa amb la finalitat de sorprendre't.