Les col·leccions més destacades

Afronta el fred amb estil en el teu dia a dia amb peces que fusionen moda i funcionalitat. Les jaquetes embuatades, els jerseis de punt gruixut i els pantalons abrigats es converteixen en els teus aliats, mantenint-te càlid sense comprometre el teu estil personal. Les botes folrades de pèl no només agreguen un toc de luxe, sinó que també mantenen els teus peus còmodes i protegits del clima fred de l’hivern.

 
 
 
 

Troba a Epizen roba d'esquí funcional i trendy per a tota la família. Des de pantalons i jaquetes fins a complements com guants, cascs i sabates per gaudir del dia esquiant o jugant a la neu sense que el fred t’aturi. Combina la seguretat en les pistes amb l'estil que millor et defineix

 
 
 
 

Les ratlles s'imposen com una tendència hivernal, afegint un toc audaç i dinàmic al teu vestuari. Des de la seva aparició en jerseis fins a abrics i vestits, les ratlles han arribat per destacar. Sigui en patrons clàssics o interpretacions modernes, incorpora aquesta tendència atemporal per a elevar el teu estil aquesta temporada d’hivern.

 
 

Entre outfits i diversió a la neu, troba el moment perfecte per a relaxar-te i escalfar-te amb els millors aliats tecnològics com ara mantes elèctriques, cafeteres o bullidors d’aigua per preparar-te les millors infusions i entrar en temperatura. Transforma la teva llar en un refugi càlid durant l’hivern amb la tecnologia que trobaràs a IO:Electro&Home!

 

Combat el fred amb Epizen!