Torna a l'escola amb els nostres paquets especials d'IO:Electro&Home

Torna a l'escola amb els nostres paquets especials d'IO:Electro&Home

L'estiu s'acaba i el moment de tornar a les aules s'apropa

A IO: Electro&Home ho sabem, i és per això que hem preparat diferents paquets per a la campanya "Back to School". Amb un total de 14 opcions diferents, tenim el paquet perfecte per a cada estudiant que es prepara per a un nou curs escolar.

Entenem la importància d'iniciar l'escola amb el millor equipament possible i per això hem seleccionat les millors motxilles i ordinadors portàtils per crear aquests paquets especials. Sigui quin sigui el teu estil personal i les teves necessitats tecnològiques, tenim una opció que t'encaixarà a la perfecció.
Aquests paquets combinen funcionalitat, estil i tecnologia perquè puguis començar l'escola amb el peu dret. Cadascun dels paquets inclou una motxilla moderna i còmoda, juntament amb un extraordinari ordinador portàtil que et permetrà treballar i estudiar amb facilitat.
Des de l'aprenentatge en línia fins a la presa de notes en classe, els nostres ordinadors portàtils ofereixen un rendiment i disseny excepcional.

Vine a la segona planta d'Epizen Andorra i aprofita aquesta oportunitat per aconseguir el teu pack especial de la campanya "Back to School" al millor preu.