Per Sant Jordi e-namora't

Per Sant Jordi e-namora't

IO:ELECTRO&HOME presenta la seva promoció especial de Sant Jordi, una oportunitat única per als amants de la lectura.

Només del 19 al 23 d'abril, aprofita la promoció de llançament del nou llibre electrònic Kobo Elipsa 2E i aconsegueix-lo per només 349 € + 1 llibre per descarregar gratis*. Amb un preu anterior de 399,99 €, estalvia't 50,99 € en aquest dispositiu que ofereix una experiència de lectura única.

El Kobo Elipsa 2E és un lector electrònic que facilita la lectura nocturna, ajustant la il·luminació i el contrast de la pantalla per evitar el cansament ocular. A més a més, permet cercar fàcilment paraules o frases dins del llibre i adaptar la mida de la lletra a la teva vista. Amb la seva capacitat per portar milers de llibres en un sol dispositiu, el Kobo Elipsa 2E és l'opció perfecta per als lectors que busquen comoditat i funcionalitat.

A més, amb la seva funció d'anotacions i subratllats, els usuaris poden guardar les seves notes sense danyar el llibre.

Pe`rò no et preocupis, que si prefereixes els llibres de paper, només del 19 al 23 d'abril IO:ELECTRO&HOME també té una selecció dels millors llibres en paper per regalar aquest Sant Jordi amb un 10% de descompte**. Des dels best-sellers de l'any fins a còmics, manga, novel·la romàntica, policíaca i molts més gèneres, hi ha una opció per a tots els gustos.

IO:ELECTRO&HOME és la teva botiga de referència per a la tecnologia i la lectura. Vine a visitar-nos a la 2a planta del Centre Comercial Epizen i aprofita aquesta oportunitat única per aconseguir el teu Kobo Elipsa 2E o els millors llibres en paper amb descompte.

Celebra Sant Jordi amb nosaltres i fes un regal que durarà per sempre.

*L’import total de regal per descarregar un llibre és de 5 €. Promoció vàlida del 19 al 23 d’abril o fins a final d’existències i excepte error tipogràfic. Consulta al venedor les condicions i els articles inclosos en aquesta promoció.

**10% de descompte directe i no acumulable amb el 5% de descompte habitual per a clients My Pyri. Promoció vàlida del 17 al 23 d’abril.