Les rebaixes d'estiu han començat a Epizen!

Les rebaixes d'estiu han començat a Epizen!

Del 21 de juny a l'1 de setembre de 2024

Comença l'estiu amb estil: Rebaixes a Epizen!

 

A partir d'avui, 21 de juny, Epizen s'omple de colors i descomptes amb l'inici de les esperades rebaixes d'estiu. Aquesta temporada, no pots perdre't les ofertes especials a les botigues del centre comercial.

Textura Interiors t'ofereix l'oportunitat de renovar la teva llar amb elegància i confort, mentre que The Project, coneguda per la seva moda contemporània per a home i nen amb la marca Jack & Jones, promet estil i qualitat a preus irresistible. I si ets un entusiasta de l'esport, no oblidis passar per Sprinter, on trobaràs tot el necessari per a les teves aventures a l'aire lliure.

Estigues atent/a, perquè en els propers dies anunciarem més dates de rebaixes de les altres botigues del centre comercial. Aprofita aquestes ofertes i vine a gaudir de les millors compres d'estiu a Epizen. No et quedis sense les teves peces favorites!

Segueix-nos a les nostres xarxes socials per no perdre cap novetat d'aquestes emocionants rebaixes d'estiu a Epizen. És el moment perfecte per aprofitar i renovar el teu estil de vida amb estil i estalvis!