Juga gratis a la Beta del Call of Duty: Modern Warfare 3 a IO:Electro&Home

Juga gratis a la Beta del Call of Duty: Modern Warfare 3 a IO:Electro&Home

Del 12 al 16 d'octubre

Estem a només unes setmanes del llançament d'un dels títols més esperats de l'any, Call of Duty: Modern Warfare 3. Desenvolupat per Sledgehammer Games e Infinity Ward, aquest joc promet oferir una experiència que combina el clàssic amb la revolució, portant la franquícia a noves alçades. Modern Warfare 3 està llest per reinventar-se una vegada més, no importa si ets un veterà de la sèrie o un nouvingut, aquest joc té alguna cosa per a tothom.

Del 12 al 16 d'octubre, vine a la zona gaming de IO:Electro&Home, uneix-te a nosaltres per jugar gratis a la beta del nou llançament de Call of Duty i prepara't per a l'acció que arribarà el 10 de novembre.

Quines novetats porta aquest nou llançament?

Jugabilitat innovadora:
Una de les grans novetats de Call of Duty: Modern Warfare 3 és el seu enfocament en la jugabilitat. Mentre que el multijugador inclourà mapes coneguts i estimats de la saga, s'han introduït elements innovadors. Classes personalitzables, escenaris més oberts i missions versàtils que permeten als jugadors enfocar els objectius de manera menys restringida.

Modes de joc i contingut:
En el multijugador, Call of Duty: Modern Warfare 3 arribarà amb una selecció de mapes remasteritzats del Modern Warfare 2 original de 2009, oferint als jugadors l'oportunitat de reviure alguns dels llocs icònics de la saga. A més, a mesura que passin els mesos, s'afegiran nous mapes per mantenir l'experiència fresca. Tot el que vas desbloquejar en el joc anterior, com operadors i armes, es mantindrà en Modern Warfare 3, permetent-te continuar el teu progrés.

Campanya immersiva:
La campanya de Modern Warfare 3 promet portar-nos més enllà de l'acció que coneixem. Amb escenaris i missions més oberts i versàtils, tindràs la llibertat d'abordar els objectius de manera que s'adapti al teu estil de joc. Des de l'accelerat gunplay que va fer famosa la saga fins a l'ús de vehicles i tàctiques d'astúcia, la campanya ofereix una experiència diversa i emocionant.

Ens veiem al camp de batalla de la Beta Call of Duty: Modern Warfare 3! T'apuntes?

Confirma la teva assistència