Ja ha arribat el nou catàleg de Carrefour

Ja ha arribat el nou catàleg de Carrefour

Preus especials per al mes de l'amor

Comencem el mes de febrer amb el nou catàleg de #CarrefourEpizen!

Des de l'1 fins al 21 de febrer, et convidem a descobrir un món de sabors i estalvis que faran que les teves compres siguin encara més especials. El nostre nou catàleg està ple d'ofertes irresistibles a la secció d'alimentació, dissenyades per satisfer els cuiners més selectes. No voldràs perdre l'oportunitat d'omplir el teu rebost amb productes d'alta qualitat a preus increïbles!

A més a més, aquest mes dedicat a l'amor, no podíem deixar de costat la celebració de Sant Valentí. Estàs buscant el regal perfecte per expressar el teu amor? A la secció de Sant Valentí, descobriràs opcions pensades per a tots els teus gustos i pressupostos. I perquè la celebració sigui encara més especial, els seus preus imbatibles s'amplien a una gran varietat de productes, permetent-te trobar el regal ideal sense comprometre la teva butxaca. Entra al catàleg digital i descobreix una secció especial on trobaràs idees de regals úniques i encantadores per sorprendre aquella persona especial a la teva vida.

No esperis més i gaudeix de la màgia de les ofertes i promocions en alimentació, productes de bellesa, electrònica i llar.

Veure ara el catàleg de promocions de Carrefour Epizen.