iPhone Forever

iPhone Forever

Descobreix el nou servei de rènting d'IO:Electro&Home
Aquesta nova opció et permet tenir els últims models d'iPhone sense complicacions. És fàcil i s'adapta al que necessites! Amb una còmoda quota mensual i l'opció de canviar el teu iPhone cada any**, estaràs sempre a l'avantguarda de la moda tecnològica.

Per què triar el lloguer iPhone Forever d'IO:Electro&Home?
Estrena l'últim model que vulguis: Escull entre una varietat de models, incloent-hi els acabats de sortir, com l'iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13, iPhone 12 i iPhone SE. Triant la capacitat que et vagi millor, des de 128 GB fins a 1 Tb.

Un sol pagament al mes: Ens adaptem al teu pressupost. Escull un termini de 12, 18 o 24 mesos, amb una quota mensual que no apreta.

Sempre a l'última: Quan acabis el període de lloguer, decideix si vols quedar-te el teu iPhone actual pagant la quota final o si prefereixes tornar-lo i renovar amb un nou model. Si tries la segona opció, la darrera quota no es cobra!

Per exemple, emporta't un iPhone 15 des de només 33,09 € al mes en un contracte de 24 mesos* o un iPhone 15 Pro per 42,08 € al mes en un contracte de 24 mesos*.

Vols més informació? Posa't en contacte amb botiga a través de WhatsApp (+376) 646 067 o a la segona planta del nostre Centre Comercial.

Amb aquesta nova opció de rènting iPhone Forever, IO:Electro&Home t'ofereix una manera fresca i accessible de mantenir-te al dia amb la darrera tecnologia d'Apple.

No esperis més i renova el teu estil!

*Quota inicial per a l'iPhone 15 de 128 GB de 176 € i un valor residual de 175 €. Sotmès a l'aprovació de Pyrénées SAU, l'entitat financera corresponent. Consulta les condicions amb el personal de la botiga, amb una entrada mínima del 20%, una comissió d'obertura de 9,41 € (en la primera quota) i una assegurança de vida del 2%. No acumulable amb altres ofertes o promocions. **Consulta les condicions amb el personal de la botiga.