Gaudeix el mundial de Qatar amb total comoditat

Gaudeix el mundial de Qatar amb total comoditat

IO: Electro&Home et posa totes les facilitats perquè no et perdis cap detall d'aquest mundial

Si t'agrada el futbol deus estar comptant els dies per l'inici de la Copa del Món Qatar 2022 que dona el tret de sortida el pròxim 20 de novembre i que s'allargarà fins al 18 de desembre. Aquesta serà la 22a edició de la competició i la primera que es juga en el món àrab. T'espera prop d'un mes per veure en acció el millor futbol que ben segur et farà vibrar, emocionar, patir... Emocions a flor de pell són les que viuràs durant les pròximes setmanes.

IO:Electro&Home vol que no et perdis cap detall d'aquesta competició i desitja que la gaudeixis al màxim amb totes les comoditats possibles. D'aquí que durant els dies de mundial tindràs al teu abast un reguitzell de productes electrònics a uns preus més que atractius. I és que IO:Electro&Home és del parer que "un mundial és una bona ocasió per canviar de televisió". Clicant sobre el següent enllaç podràs veure tot el que t'ofereix IO:Electro&Home.

Totes les compres fetes a IO:Electro&Home les pots realitzar amb MyPyri amb la possibilitat d'anar acumulant saldo per les teves futures compres en qualsevol dels negocis de Grup Pyrénées.