Gaudeix d'una bona cervesa artesanal

Gaudeix d'una bona cervesa artesanal

Epizen t'ofereix la seva gamma de Carrefour Sensation

Està més que demostrat que la cervesa artesanal està en ple auge. Es calcula que al món hi ha 19.000 marques de cervesa i el 94% són artesanes. Precisament, a Andorra aquesta febre per la cervesa artesana està ben present i prova d'això la trobem que ja existeixen diferents empreses que es dediquen professionalment a l'elaboració de la beguda fermentada.

Actualment, en els grans hipermercats també hi trobem un espai dedicat a les cerveses artesanals i Carrefour Epizen és un d'ells. Des de fa unes setmanes, el centre ofereix aquest producte que es caracteritza per no portar additius, ni conservants i amb ingredients 100% naturals. Cerveses artesanals que s'acullen sota la marca Carrefour Sensation.

Cerveses sense gluten, de gust amarg o afruitat, cerveses rosses, blanques, torrades... Una gran varietat de cerveses que des d'ara les trobaràs a Carrefour Epizen. Una beguda que ve molt de gust després d'una llarga jornada de feina o per recuperar forces després d'unes hores d'exercici. Sempre hi ha un bon motiu per beure una bona cervesa ben fresca.

Si t'agrada la cervesa i t'agrada descobrir-ne de noves a Carrefour Epizen disposes de la seva nova gamma de cerveses artesanes. Cerveses que ben segur no et deixaran indiferent.