Descobreix les millors barbacoes del mercat

Descobreix les millors barbacoes del mercat

Dissabte 24 de juny de 12:00h a 16:00h

Dissabte 24 de juny de 12:00h a 16:00h

Si ets un amant de les barbacoes, no et pots perdre aquest esdeveniment!

Estem encantats de poder compartir amb tu una notícia emocionant! Aquest dissabte 24 de juny, el nostre centre comercial acollirà una demostració de les barbacoes més espectaculars de la marca Weber.

La demostració tindrà lloc a la planta baixa del centre comercial i durarà des de les 12 fins a les 16. A més, si estàs pensant en comprar una barbacoa, tenim una selecció de les millors amb descomptes especials i preus increïbles! Així que aquesta és la teva oportunitat per veure-les en acció i decidir quina és la millor opció per a tu! Puja a la segona planta del nostre centre comercial i troba a IO:Electro&Home les millors promocions en una selecció de barbacoes Weber. 

Per si això no fos suficient, també hi haurà begudes i degustacions dels àpats que es realitzin en la barbacoa. Així que podràs gaudir d'una refrescant beguda mentre degustes els plats més deliciosos que s'hagin cuinat en una barbacoa Weber.

Aquest esdeveniment és una oportunitat única per als amants de les barbacoes i per a tots els que vulguin passar un dissabte divertit al centre comercial. Així que no et perdis aquesta oportunitat i vine a passar un dia saborós amb nosaltres!

Recorda, gaudeix de la degustació dissabte 24 de juny de 12:00h a 16:00h a la planta baixa del nostre centre comercial. 
I el 24 i 25 de juny a IO:Electro&Home promocions especials en barbacoes Weber.