Comprar a Epizen té premi

Comprar a Carrefour Epizen té premi

Les compres superiors a 50 euros entraran al sorteig que cada dilluns realitza el centre comercial

Els dilluns ja no seran tan avorrits!!!!! Des d'avui i fins dilluns 3 de juliol comprar a Epizen té premi. I és que totes aquelles compres que es realitzin a Carrefour Epizen durant tots els dilluns, comptant el d'avui, i tinguin un valor igual o superior a 50 euros tenen l'opció d'entrar al sorteig de primavera que llança Epizen.

Set dilluns que es tradueixen en set premis (valorats en 1.336, 29 euros) que es dividiran de la següent manera:

Per avui dilluns 22 de maig, primer dia de sorteig, el producte estrella és un Robot Vacuum Cleaner (valorat en 118.45 euros).

I quin és el procediment a seguir per a participar en el sorteig? Fer la compra, ser major de 18 anys i introduir el tiquet donant el nom, telèfon i un número d'identificació personal. Només així es podrà entrar al sorteig. Això sí, per a poder participar-hi, tot el procediment s'ha de fer abans de les 18:55 hores.

Si aquest dilluns la sort no està del teu costat, cap problema. Podràs intentar-ho el següent dilluns i així fins al dilluns 3 de juliol. Aquí et deixem el llistat de productes que se sortejaran les pròximes setmanes seguint el mateix procediment.

dilluns 29 de maig Centre de planxat Taurus

dilluns 5 de juny Televisor 55 polsades 4k

dilluns 12 de juny Aspirador Escombra Rowenta 

dilluns 19 de juny Altaveu Denver Bluetooth Party Speaker 

dilluns 26 de juny Assecador Professional JRL

dilluns 3 de juliol Televisor 55 polsades 4k