Iblú Òptica Andorra celebra el retorn a l'escola amb estil

Iblú Òptica Andorra celebra el retorn a l'escola amb estil

2x1 en vidres graduats

Preparats, llestos, a veure amb claredat! Iblú Òptica Andorra està encantada de presentar la seva nova campanya "Back to School Looking Cool", una oportunitat que no pots deixar escapar.

Sabem que la tornada a l'escola pot ser un repte, però almenys l'elecció de les teves noves ulleres no ho serà. Presentem una promoció imperdible de 2x1 en vidres graduats* per a nens i adults. Sí, has llegit bé, de l'1 al 30 de setembre de 2023 dos parells de vidres pel preu d'un. Perquè creiem que veure bé no ha de ser un luxe, sinó una norma.

Tant si ets un estudiant buscant el look més xulo a l'aula, com si ets un adult que necessita mantenir la seva visió al màxim rendiment, tenim opcions per a tots els estils i necessitats. El nostre equip d'experts està aquí per ajudar-te a trobar l'ajust perfecte, perquè unes ulleres adequades són com un uniforme de confiança per als teus ulls.

Vine a la segona planta i descobreix una àmplia gamma de muntures modernes i elegants que faran que desitgis posar-te les ulleres. Qui va dir que l'estil i la visió clara no podien anar units? Iblú Òptica està per demostrar el contrari.

Així que ja saps, no deixis que la tornada a l'escola et prengui per sorpresa. Vine a la segona planta, tria les teves ulleres amb estil i comença l'any acadèmic amb la millor visió possible.

T'esperem amb els braços oberts (i les ulleres a punt) a Iblú Òptica Andorra!

*Promoció vàlida de l'1 al 30 de setembre de 2023. Consulta les condicions a botiga.